Marja Entrich – Det du inte kan äta kan du inte ha på huden!

Better GLobe förändrar världen

Ända sen jag var barn, visste jag meningen med livet. Jag fyllde mitt liv med att vara snäll, inte bara säga att jag skulle vara snäll. I Nicaragua på Olof Palmes 80-tal, var allting politiskt, även barnen visste att det fanns orättvisor och vi jobbade tillsammans. Det är där som jag bildade mina åsikter som miljönisse och skrivit ner Sagan om Monimbo. Gör något bra Du också och fyll ditt hjärta med mening: Själv så säljer jag träd som planteras i Kenya och Uganda: https://www.betterglobe.se/kop-trad/56561/ Köp träd du med! När de skördas kommer dina insatser att fördubblas. Vill du veta mera om Better Globes, egna BANK där du kan tjäna pengar, i en win win situation kontakta mig via PM!

Kontakta mig om du vill ge bort träd, som presentkort